Моє село - моя колиска

Село…Село. Краса моя і сила
Мій вічний, незів’ялий первоцвіт.
Спасибі, що для мене ти відкрило
Закон тяжіння рідної землі.
6 травня – день великомученика Юрія Переможця. У цей день у с. Озліїв відбулося святкування 470 - річчя з дня першої згадки про село та 25-  річчя побудови храму.
В цей день в церкві Святого Юрія відбулася святкова Літургія. До прихожан з вітанням звернувся настоятель храму о.Степан та благочинний Млинівського району о. Володимир, сільський голова  Жанна Голоюх та керуючий дільницею №8 Ігор Ромащук.
А потім біля храму відбувся святковий святковий концерт. Ведучі Ликошев Вячеслав та Тетяна Козел коротко розповіли присутнім про історію населеного пункту.
Весняно – святкові вітальні нотки продовжили Пашко Ірина, Одемчук Тетяна, Андріюк Катя, Бегас Наталія та Пашко Інна. У їх виконанні прозвучали поезії про село.
Там,Ю де говорить слово лунає і пісня. Тож чудовим доповненням свята стали виступи Ващук Вікторії, Меткої Дарини, Пашко Ірини та Інни та ансамблю дівчаток ( Мосійчук Олександра, Гарань Інна, Андріюк Катя, Бегас Наталія, Матка Дарина).
А яке свято без подарунків? «Солодкі» презенти від спонсора свята ПП «Агро – Експрес - Сервіс» отримали такі мешканці села Озліїв:депутати- ОдемчукВіталій Павлович та Омельчук Віталій Панасович,  Гуменюк Марія Іванівна, найстаріша жителька; Ликошева Людмила Федорівна, відповідальна впродовж багатьох років за благоустрій кладовища; Свердлик Наталія Олексіївна, колишня листоноша, а нині сестриця храму; Яремчук Емілія Ярославівна, найстаріша хористка кліросного хору; та іменинників, які народилися цього дня.
Піднесено святковий настрій, який вирував того сонячного дня засвідчив всім присутнім, що свято вдалося на славу.






Немає коментарів:

Дописати коментар